Oudeman Transport

Geplaatst op:

IMG 9220

Oudeman Transport was op zoek naar een compacte kraanauto die ze flexibel in kunnen zetten voor diverse werkzaamheden. Er is gekozen voor een HMF6020 met Jib. Deze kraan is op zijn maximale lengte beschikbaar voor onder andere het plaatsen van staalconstructies. Daarnaast kan er een ballastbak op de trekker gemonteerd worden en is het mogelijk om met een aanhanger te rijden.

Om het voor Oudeman Transport zo overzichtelijk en duidelijk mogelijk te maken is deze kraanauto in een 3D tekenprogramma geheel uitgewerkt. Na de goedkeuring van de 3D tekeningen zijn wij begonnen met de productie van het staalwerk. Zo konden wij, nadat de auto bij ons binnen kwam, snel en efficiënt aan de opbouw beginnen. Alles van de auto werd gedemonteerd om de auto daarna te stralen, schooperen en te spuiten. Met alle materialen gereed voor montage kon alles definitief opgebouwd worden.

De kraan is af getest en het EVS stabiliteitscontrole systeem ingesteld zodat er maximaal gehesen kan worden op bijvoorbeeld halve afstempeling. Voor de kraaninstructie is er een ervaren monteur een dag op een hijsklus mee geweest. Samen met de machinist zijn zo de diverse mogelijkheden in de praktijk aangetoond.

Geen categorieën gevonden.