Over ons

Vlarotech is de specialist op het gebied van metaalconstructie en hydraulische technieken. Wij ontwikkelen, produceren en leveren hydrauliek en de benodigde constructies voor bedrijfswagens van 500 tot 50.000 kg. Tevens onderhouden, repareren en keuren we uw wagens.

Een wagen naar wens

Aan het roer van Vlarotech staat Jan Vlaar. Een servicegerichte vakman die kwaliteit, openheid en flexibiliteit als belangrijkste kernwaarden beschouwt. Deze houding straalt hij uit naar zijn team. De 18 vaste en 2 flexibele krachten van Vlarotech staan ieder garant voor een stevige dosis expertise. Voor elke wens leveren zij uw wagen op maat af. Voor hen is geen enkele uitdaging te groot. Is bijvoorbeeld gewichtsreductie gewenst of wilt u de opbouwhoogte van uw laadbak zo laag mogelijk houden? Door te werken met geavanceerde technieken kan Vlarotech aan al uw wensen én de wettelijke eisen voldoen. En dat alles geheel in overleg met u. Zo worden technische tekeningen en berekeningen voorafgaand aan de bouw in nauwe samenwerking met u afgestemd. Vlarotech doet er alles aan om de wagen af te leveren die aan al uw verwachtingen voldoet, met net dat beetje extra.

★★★★★

“Het is ontzettend prettig om op de route je kraan te kunnen laten repareren. En dat kan bij Vlarotech 24 uur per dag. De mensen van Vlarotech zijn zeer servicegericht en bijzonder klantvriendelijk.”

Kees Koopman | Klant bij Vlarotech sinds 2014

Service, ook onderweg

Vlarotech beschikt over een ruime werkplaats van 800 m2 die 6 werkplekken biedt met de benodigde werkhoogte voor autolaadkranen. Hier kunnen wij aan 6 bestel- of vrachtwagens tegelijkertijd werken. Onze werkplaats is gelegen in Benningbroek, een centrale ligging binnen ons werkgebied. De meeste van onze klanten zijn gevestigd in Noord-Holland en in het bijzonder West-Friesland. Onze gunstig gelegen werkplaats aan de A7 heeft een groot voordeel: u bent snel bij ons en wij zijn snel bij u wanneer directe reparaties nodig zijn.