Klantervaringen

B. Desaunois bv over Vlarotech

Bouwbedrijf B. Desaunois bv bouwt vrijstaande woningen en twee-onder-eenkapwoningen. Het werkgebied is met name Noord-Holland en Flevoland. De bouwmaterialen worden met eigen vervoer naar de bouwlocaties gebracht. Voor het transport van steigers en keten heeft Desaunois een autolaadkraanwagen in bezit. In 2011 kocht het bedrijf deze wagen aan van Truckland in Wognum, Vlarotech bouwde hem om naar de wensen van Desaunois. Bestuurder Sieb Gorter is zeer te spreken over de aanpassingen die Vlarotech verrichtte, maar ook over de goede en snelle service:

Lees meer

Kees Koopman Transport over Vlarotech

Het internationaal opererende transportbedrijf Kees Koopman Transport uit Opmeer is gespecialiseerd in het vervoer van bouwgerelateerde materialen. Daarnaast verzorgt Koopman voor meerdere klanten de distributie en de logistieke planning en uitvoering. Voor zijn autolaadkranen gaat Koopman Transport naar Vlarotech. Niet alleen voor levering, maar ook voor onderhoud, reparaties en keuringen. Directeur Kees Koopman vertelt over de prettige samenwerking:

Lees meer

Beemsterboer BBS BV over Vlarotech

Beemsterboer BBS BV uit Opmeer is actief in grondboringen, bronbemalingen en sonderingen. Dit werk wordt verricht door middel van gespecialiseerd materieel, op basis van hydrauliek. Al een aantal jaar verzorgt Vlarotech de keuringen en het onderhoud van de autolaadkranen, geheel naar wens van directeur Paul Wijdenes:

Lees meer