Onderhoud & reparatie

Regelmatig onderhoud reduceert het aantal reparaties

Omdat uw bedrijfswagenopbouw vaak vele uren ingezet wordt, is zorgvuldig en regelmatig onderhoud noodzakelijk. Alleen door alle systemen goed te onderhouden, blijft uw opbouw in een zo goed mogelijke conditie. Ook voorkomt u daarmee mankementen die de nodige herstelkosten en ongeplande stilstand met zich meebrengen. Vaak combineren we het periodieke onderhoud met de jaarlijkse keuring.

Duurzaam en besparend onderhoud

Niet alleen bij nieuwbouw, maar ook bij onderhoud handelt Vlarotech op een duurzame en kostenbesparende wijze. Wij vervangen bijvoorbeeld niet direct de olie van uw auto, maar testen eerst de kwaliteit daarvan. Door middel van een apparaat dat de vervuilingsgraad van olie controleert, meten we of de olie wel of niet vervangen moet worden. Bovendien worden onderdelen niet zomaar vernieuwd. Waar materiaal gerepareerd kan worden, doen we dat op zo’n manier dat het weer jaren mee kan.

Snelle service bij storingen

Pech onderweg komt op geen enkel moment goed uit. Voor de voortgang van uw werk is het van belang dat u door kunt blijven werken. Daarom staat Vlarotech 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Wanneer u een probleem of storing ondervindt, neemt u direct contact met ons op. Bij ons in de werkplaats hebben we de meeste materialen voor handen om reparaties uit te voeren maar met onze servicebus zijn we ook zo bij u op locatie. Een belletje en we komen eraan. Voert u zelf reparaties en onderhoud uit? Dan kunnen we tevens uw onderdelen leveren.

Vlarotech verzorgt onderhoud van en reparaties aan:

  • Alle soorten kranen, containersystemen en kippers;
  • Hydraulische leidingen, pompen en componenten;
  • Verchroomde cilinderslangen;
  • Persen van hydraulische slangen;
  • Constructiedelen van aluminium, rvs en (hooggelegeerd)staal.
  • Containers;
  • Vervangen van slijtdelen zoals bodemplaten en bakmessen;
  • Totale revisies van autolaadkranen, kippers, knijpers en containersystemen;

Geen categorieën gevonden.