B. Desaunois bv over Vlarotech

Bouwbedrijf B. Desaunois bv bouwt vrijstaande woningen en twee-onder-eenkapwoningen. Het werkgebied is met name Noord-Holland en Flevoland. De bouwmaterialen worden met eigen vervoer naar de bouwlocaties gebracht. Voor het transport van steigers en keten heeft Desaunois een vrachtwagen met autolaadkraan in bezit. In 2011 kocht het bedrijf deze wagen aan van Truckland in Wognum, Vlarotech paste hem aan naar de wensen van Desaunois. Bestuurder Sieb Gorter is zeer te spreken over de aanpassingen die Vlarotech verrichtte, maar ook over de goede en snelle service:

Een kraanwagen naar wens
| Sieb Gorter: ‘De auto was bij aanschaf 3,5 jaar oud en had wel wat aanpassingen nodig, die specialist Vlarotech voor ons realiseerde. In een bespreking maakten we onze wensen kenbaar. Zo waren er nog geen sjorogen om de lading te zekeren. Ook rongen ontbraken en we wilden graag 2 extra steunpoten, onder de cabine, om de lading 360 graden om de wagen te kunnen tillen. Al snel bleek Jan Vlaar van Vlarotech kennis van zaken te hebben. Hij werkte niet alleen onze wensen nauwkeurig uit, maar dacht ook verder mee in de uitvoering ervan. Zo kwam hij met het idee om 8 twistlockplaten in de laadbak te plaatsen zodat er twee 10-voet containers en één 20-voet container snel en goed vastgezet kunnen worden.

Snelle reparaties
 | De wagen is echt geworden zoals we hem wilden hebben en inmiddels gaat hij elk jaar voor onderhoud en keuring naar Vlarotech. Het is erg prettig dat Jan met ons meedenkt en altijd naar een oplossing zoekt als er iets gerepareerd moet worden. Zelfs al ben ik onderweg. Zo stond ik eens met een lekke leiding in Amsterdam. Eerst probeerde Jan een partner in Amsterdam naar me te sturen, maar toen dat niet snel genoeg lukte, kwam hij zelf naar me toegereden om het probleem op te lossen. Qua prijs-kwaliteit zit het bij Vlarotech goed, maar vooral vanwege de snelle en vakkundige service komen we graag bij Vlarotech terug.’