Beemsterboer BBS BV over Vlarotech

Beemsterboer BBS BV uit Opmeer is actief in grondboringen, bronbemalingen en sonderingen. Dit werk wordt verricht door middel van gespecialiseerd materieel, op basis van hydrauliek. Al een aantal jaar verzorgt Vlarotech de keuringen en het onderhoud van de autolaadkranen, geheel naar wens van directeur Paul Wijdenes:

Keuringen en onderhoud op korte afstand | ‘Wij werken met grondboorstellingen, sondeerwagens, graafmachines en kraanwagens. Keuringen en onderhoud hadden we al ondergebracht bij een ander bedrijf. Maar toen Jan Vlaar zijn Vlarotech op eigen initiatief kwam presenteren, waren we meteen enthousiast. In eerste instantie was met name de afstand een groot voordeel. De werkplaats van Vlarotech is zo dichtbij dat wij een stuk sneller geholpen zijn wanneer dat nodig is.

Snelle reparaties door korte lijnen | Inmiddels onderhoudt en keurt Vlarotech onze autolaadkranen al een paar jaar. Ook bouwt Vlarotech weleens wat voor ons om en dan blijkt dat het bedrijf niet alleen snelheid biedt, maar ook een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien vind ik het erg prettig dat Vlarotech een kleinschalig bedrijf is met een platte structuur. Hierdoor zijn de lijnen kort, wat ook weer doorwerkt in het vlot verrichten van reparaties. Zo was er laatst een stempelcilinder van onze sondeerwagen stuk. We konden hem meteen naar de werkplaats van Vlarotech brengen en in een mum van tijd kon de sondeerwagen weer zijn werk doen.’